Fiep Westendorp (1916 – 2004)

fiep westendorp

Welkom in een wereld vol tekeningen, de wereld van Fiep Westendorp. Fiep Westendorp is een van de meest geliefde illustratoren van Nederland, bijna iedereen (her)kent haar werk. Fiep Amsterdam bv draagt zorg voor de originele tekeningen van Fiep Westendorp, die in een archief worden bewaard. Met het werk worden telkens nieuwe boeken, tentoonstellingen en producten gemaakt.

Met Studio Fiep kun je zelf aan de slag met de tekeningen van Fiep. Knutsel, kleur en speel mee en kom alles te weten over hoe Fiep illustrator werd. Misschien wil jij ook wel illustrator worden?

De Fiep Westendorp Foundation steunt culturele projecten voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en projecten die het vak van en onderzoek naar illustratie bevorderen. Eén keer in de twee jaar reikt de Foundation de Fiep Westendorp Stimuleringsprijzen uit aan drie jonge illustratoren.

Bekijk al het nieuws van de FWF en Fiep Amsterdam bv om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons ook volgen via sociale media of je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

fiep westendorp

Uitgelicht