Pim & Pom bv
Pim & Pom bv is een dochteronderneming van Fiep Amsterdam bv en werd opgericht in 2008 speciaal voor de productie van de animatieserie. Pim & Pom bv is bij de KvK ingeschreven onder nummer 34317552.

Animatieserie
In oktober 2009 was de eerste serie van 26 afleveringen van de ‘De Avonturen van Pim & Pom’ klaar. In 2011 volgde de tweede reeks van 26 afleveringen. In totaal zijn vier dvd’s verschenen met daarop elk tien afleveringen van de serie. De serie was tot en met 2015 iedere ochtend te zien bij Nickelodeon en Nick Jr. en vanaf mei 2016 elke schooldag bij Zapp op NPO3. De serie is ook verkocht in het buitenland en op televisie te zien in o.a. Scandinavië, Japan, Korea en Turkije.

logo_PP_2010_NL

App ‘Pim & Pom op safari’
In 2011 kwam de app ‘Pim & Pom op safari’ uit voor iPhone, iPad en Android toestellen. In deze app gaan de poezen spelen met wilde dieren en zingen ze ‘Poezenbusje’ samen met Georgina Verbaan. Iedereen vanaf ca. 3 jaar kan meedoen. Download de app hier.

Pim_Pom_app

App ‘Pim & Pom – Dansfeest’
In 2014 werd de tweede app van Pim & Pom gelanceerd. Ook deze app is geschikt voor iOS en Android apparaten. Kinderen tussen de 3 en 7 jaar kunnen met Pim en Pom lezen, filmpjes kijken en het dansspel spelen. Download hier de app in de iTunes store. Download hier de app voor Android toestellen.

screen480x480

Speelfilm
Vanaf 2011 is hard gewerkt aan de speelfilm ‘Pim & Pom, Het Grote Avontuur’. De film is gemaakt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, maar ook (groot)ouders zullen zich niet vervelen. De film heeft een echte sterrencast, met o.a. Georgina Verbaan (Pim), Tjitske Reidinga (Pom), Peter Paul Muller (Johnny), Plien van Bennekom (Treesje) en Bianca Krijgsman (Sjaantje). Liedjes zijn gezongen door Acda en De Munnik, Do, Huub van der Lubbe, Jerusa en Peter Paul Muller. De film was vanaf april t/m augustus 2014 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen en ontving lovende kritieken in de media. In september 2014 kwam de DVD van de film uit, met daarop extra’s als ‘the making of’ en clipjes van alle liedjes.

Website en sociale media
Pim en Pom hebben een eigen website, www.pimenpom.nl, met spelletjes voor de kinderen en al het nieuws rond de televisieserie en de film.
De twee katten hebben ook een eigen facebookpagina en een twitter account.

Licenties
Als u geïnteresseerd bent in een licentie, kunt u contact opnemen via info@fiepwestendorp.nl

PPOUD338