Pim & Pom bv
Pim & Pom bv is een dochteronderneming van Fiep Amsterdam bv en werd opgericht in 2008 speciaal voor de productie van de animatieserie. Pim & Pom bv is bij de KvK ingeschreven onder nummer 34317552.

logo_PP_2010_NL

Animatieserie
In oktober 2009 was de eerste serie van 26 afleveringen van de ‘De Avonturen van Pim & Pom’ klaar. In 2011 volgde de tweede reeks van 26 afleveringen. In totaal zijn vier dvd’s verschenen met daarop elk tien afleveringen van de serie. De serie was tot en met 2015 iedere ochtend te zien bij Nickelodeon en Nick Jr. en vanaf mei 2016 elke schooldag bij Zappelin op NPO3. De serie is ook verkocht in het buitenland en op televisie te zien in o.a. Scandinavië, China, Japan, Korea en Turkije.

De avonturen van Pim & Pom in het museum
Vanaf december 2021 t/m januari 2022 was de serie ‘De avonturen van Pim & Pom in het museum’ elke doordeweekse dag rond 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin. De twee katten gaan op ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van de kunst. De serie terugkijken kan via NPO Start.

App ‘Pim & Pom op safari’
In 2011 kwam de app ‘Pim & Pom op safari’ uit voor iPhone, iPad en Android toestellen. In deze app gaan de poezen spelen met wilde dieren en zingen ze ‘Poezenbusje’ samen met Georgina Verbaan. Iedereen vanaf ca. 3 jaar kan meedoen. Download de app hier.

Pim_Pom_app

Speelfilm
Vanaf 2011 is hard gewerkt aan de speelfilm ‘Pim & Pom, Het Grote Avontuur’. De film is gemaakt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, maar ook (groot)ouders zullen zich niet vervelen. De film heeft een echte sterrencast, met o.a. Georgina Verbaan (Pim), Tjitske Reidinga (Pom), Peter Paul Muller (Johnny), Plien van Bennekom (Treesje) en Bianca Krijgsman (Sjaantje). Liedjes zijn gezongen door Acda en De Munnik, Do, Huub van der Lubbe, Jerusa en Peter Paul Muller. De film was vanaf april t/m augustus 2014 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen en ontving lovende kritieken in de media. In september 2014 kwam de DVD van de film uit, met daarop extra’s als ’the making of’ en clipjes van alle liedjes.


Sociale media
De twee katten hebben een eigen facebookpagina en een twitter account.

Pim & Pom Events – Meet & Greet met Pim & Pom 
Ontmoet Pim & Pom in het echt tijdens een Meet & Greet met interactief voorlezen en/of de muzikale voorstelling ‘De beestenbende’. U kunt een Meet & Greet met Pim & Pom boeken voor uw theater, bibliotheek, evenement, feest of andere gelegenheid via info@pimpomevents.nl of neem contact op via de website.

Licenties
Als u geïnteresseerd bent in een licentie, kunt u contact opnemen via info@fiepwestendorp.nl

PPOUD338