Nieuwe Jip en Janneke app

4 mrt, 2015

Jip en Janneke hebben nu hun eigen app. In deze eerste app die rondom het bekende kleuterduo van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp is gemaakt, spelen Jip en Janneke winkeltje. Kijken, zoeken en tellen staan centraal. In tegenstelling tot de meeste tel- en zoek-apps, zit er in deze app een duidelijk en leuk spelelement. De app daagt kinderen bovendien visueel uit door de verschillende zoekplaten. Het spel is gemakkelijk te begrijpen voor kinderen van 3 jaar en ook een uitdaging voor 6-jarigen.

De app is speciaal ontwikkeld voor de iPad en is ideaal voor achterin de auto, op visite, op vakantie, tijdens het wachten: ideaal bij elk speelmoment, zélfs in de klas.
De app is volledig veilig voor kinderen en kan zonder internetverbinding worden gebruikt. Hij is vrij van in-app purchases, advertenties en links naar externe sites.

• Niet eerder werd er een app met Jip en Janneke gemaakt
• Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar
• Ontwikkeld voor iPad, te vinden in de AppStore
• Prijs € 4,99 – zonder verdere in-app aankopen, advertenties en links naar externe sites: een volledig veilige omgeving voor kleuters
• Offline te spelen, geen internetverbinding nodig

Deze app is ontwikkeld door Fiep Westendorp bv en is gemaakt met de illustraties van Fiep Westendorp bij de verhalen van Annie M.G. Schmidt.
Download hier de app in de AppStore.

app jj winkeltje spelen