Fiep Westendorp-week 13-21 november

11 nov, 2021

Fieperdepiep hoera! Vanaf 13-21 november vieren we de jaarlijkse Fiep Westendorp-week, met Pim & Pom in de hoofdrol. Er zijn leuke acties in de boekwinkels en online en een nieuw kartonboekje: ‘Poezen tellen met Pim & Pom’. Wie tijdens de Fiep-week iets bestelt ter waarde van € 35,- of meer bij de Fiep Westendorp webshop krijgt een cadeaupakket van € 15,- en dat wordt gratis verzonden. Bekijk de collectie voor de leukste schoencadeautjes en een nieuwe puzzel met daarop de Fiepbus van Bekking & Blitz.

Vanaf 13 januari zijn Pim & Pom toiletrollen van The Good Roll als limited edition verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. De wikkels kunnen gebruikt worden als kleurplaten. Wees er snel bij, want op = op!

Zaltbommel is de geboorteplaats van Fiep Westendorp en tijdens de Fiep-week is er veel te doen. In de bibliotheek kun je op de foto met Pim & Pom, Bruna Waalstraat heeft een Fiep-hoek ingericht, er is een voorstelling van Pim & Pom en je kunt de Fiep-speurtocht doen. In het Museum Stadskasteel Zaltbommel zijn diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen. Bekijk het complete programma op de site van Beleef Zaltbommel.