Gezocht: Herinneringen aan Fiep Westendorp

2 nov, 2015

Fiep Westendorp – wie kent haar tekeningen niet? In 2016 viert Fiep Amsterdam bv samen met u op feestelijke wijze het 100ste geboortejaar van deze bijzondere illustratrice en laat daarbij extra zien dat Fiep Westendorps tekeningen nog altijd springlevend zijn.

Fiep Westendorp tekende voor jong en oud en de meeste mensen hebben een eigen speciale herinnering aan haar tekeningen. Voorlezen of voorgelezen worden uit Jip & Janneke of andere boeken; de tekeningen op de Vrouwenpagina van Het Parool in de jaren ’60; de versjes van Han G. Hoekstra of misschien wel een tekening die Fiep maakte voor de reclame, zoals het meisje van Big Ben Regenkleding. De illustraties van Fiep brengen herinneringen tot leven.

Fiep Amsterdam is op zoek naar deze herinneringen en bijbehorende persoonlijke verhalen. Al deze herinneringen vormen het ultieme eerbetoon aan de illustratrice die vele jaren de harten van het Nederlandse publiek veroverde met haar humoristische en bijzondere illustraties.

Helpt u mee een mooi ‘herinneringsboek’ over Fiep te maken? We zijn benieuwd naar uw verhaal. U kunt contact met ons opnemen via:

telefoon: 020-4714637 (ma t/m do tijdens kantooruren)
e-mail: anneke @ fiepwestendorp.nl
adres: Fiep Amsterdam bv “Herinneringen aan Fiep Westendorp” Johannes Vermeerplein 5, 1071 DV Amsterdam

Herinneringen